Flex offices in Amsterdam

 

MRP Flex Offfices in WFC Amsterdam biedt verschillende mogelijkheden. En de ruimtes variëren zowel in oppervlakte, van 50 m2 tot 625 m2 tot afbouw, aankleding en looptijd. Er zijn volledig ingerichte kantoorruimtes mogelijk, vergaderruimten, en co-working spaces. En er zijn korte looptijden van de overeenkomsten die variëren van een maand tot een jaar.

 

MRP Flex Office huurders kunnen gebruik maken van de verschillende diensten en services die WFC Amsterdam biedt. Daarnaast is er een ruime en goed uitgeruste parking en perfecte verbinding met het openbaar vervoer

Betaalbare kantoorruimtes

Wilt u meer weten? Marleen van Aarle en Ellen Boele kunnen u hier alles over vertellen. Neem contact met hen op via de chat of via hun contactgegevens op deze pagina.

 

Flexibele kantoorruimtes

Op de 10e etage van de tweede toren vindt u The Office Floor: TOF 2.10. U kunt hier in een hippe omgeving kleine kantoren huren, met flexibele contracten. Er zijn gemeenschappelijke faciliteiten als:

  • Vergaderruimte voorzien van TV met aansluiting voor uw laptop
  • Loungeruimte
  • Gezamenlijke ontvangstruimte
  • Keukens met Nespresso koffiemachines

 

Speciale wensen voor uw kantoor

Heeft u speciale wensen? Die kunnen we in overleg uitvoeren. WFC Amsterdam heeft een zeer toegewijd team dat er is om u te ontzorgen. Ons facilitaire team is er voor hulp en service. We bieden 24/7 beveiliging. WFC Amsterdam heeft veel faciliteiten en services waarvan u gebruik kunt maken.

Meer weten?

 

Bel Marleen van Aarle: 020-5110118

of Ellen Boele: 020-5110187

WFC Symbool Parkeren 2021

850 Parkeerplaatsen

WFC Symbool 24 uur 2021

Beveiliging 24/7

This site is registered on wpml.org as a development site.