Verhuur van showrooms in Amsterdam

 

WFC Amsterdam biedt mooie en betaalbare showrooms in Amsterdam vanaf 40 m². Bent u op zoek naar een ruimte waar u zorgeloos kunt ondernemen en gebruik kunt maken van onze uitgebreide faciliteiten? En wilt u uw klanten professioneel en representatief ontvangen? Bij WFC Amsterdam heeft u al deze mogelijkheden.

FACILITEITEN VOOR HUURDERS

De showrooms van WFC Amsterdam zijn er vanaf 40 m². U kunt ze casco of turnkey huren. De showrooms hebben een ISRA-punt, internetaansluiting en een eigen electrameter. De meeste showrooms zijn ook nog voorzien van een pantry. Voor opslag of voorraad kunt u een extra ruimte huren in de kelderstraat. Alle ruimten hebben een geavanceerd elektronisch sleutelsysteem, voor optimale veiligheid en flexibiliteit. WFC Amsterdam heeft veel faciliteiten en services waarvan u gebruik kunt maken.

 

VOORDELEN SHOWROOM BIJ WFC ASTERDAM

WFC Amsterdam werkt met verschillende huurtarieven. Heeft u speciale wensen betreft verbouwingen? Die kunnen we in overleg uitvoeren. WFC Amsterdam heeft een zeer toegewijd team dat er is om u te ontzorgen. Ons facilitaire team is er voor hulp en service. Er is 24/7 beveiliging, daardoor kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag gebruik maken van uw showroom. 300 huurders gingen u al voor. Zo kunt u ook gebruik maken van alle detaillisten die hun inkopen al in WFC Amsterdam doen. Gevestigde namen in ons gebouw zorgen voor een grote aantrekkingskracht en geven u zicht op uw concurrent.

Meer weten?

Bel Marleen van Aarle: 020-5110118

of Ellen Boele: 020-5110187

WFC Symbool Parkeren 2021

850 Parkeerplaatsen

WFC Symbool 24 uur 2021

Beveiliging 24/7

Type showrooms

De showrooms zijn zoveel mogelijk verdeeld in verschillende segmenten. Bijvoorbeeld voor:

  • Kinderkleding
  • Dames- en herenkleding
  • Mode-accessoires
  • Overige diensten

 

Ook maken wij onderscheid in kwaliteitsniveau en verkoopmethode. Dit levert extra aantrekkingskracht op voor de retailers en daardoor ook een optimaal rendement voor u als huurder.

This site is registered on wpml.org as a development site.